Tilaus- ja toimitusehdot

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin sopimusehtoihin.
Mesmoiselles.com-verkkokauppa pidättää oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Mesmoiselles.com on kotimainen pieni verkkokauppa. Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Jos emme vastaa puhelimeen, niin laita tekstiviesti ja soitamme sinulle takaisin.

Yhteystiedot:
arja@mesmoiselles.com
+358 407785052

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.mesmoiselles.com. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu pääosin sähköpostitse. Asiakas sitoutuu näin ollen tilauksensa tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Muista myös tarkistaa roskapostikansio kaiken varalta.

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Pyrimme toimittamaan tuotteet 2-14 arkipäivän kuluessa. Postitukset tapahtuvat useimmiten pienlähetyksenä suoraa postilaatikkoosi, mutta isommat paketit postitamme noudettavaksi postista tai postin noutoautomaatista.

Pyrimme poistamaan loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme sinulle siitä viipymättä.

TOIMITUSKULUT

Tuotteidemme toimituskulut ovat 6,90 € per tilaus, yli 150 € ostoksiin toimitus on ilmainen ellei toisin mainita.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

MAKSUTAVAT

VismaPay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Halutessasi voit maksaa tuotteet pankkisiirrolla. Maksutiedot alla:

Saaja: Branchky Marketing Oy
IBAN: FI22 4260 0010 3291 49
BIC: ITELFIHH

Laita viestikenttään oma nimesi, niin maksu kohdentuu oikein. Tilauksesi toimitetaan maksun näkyessä tilillämme.

PALAUTUKSET,VAIHDOT JA REKLAMAATIO

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, kun asiakas on vastaanottanut tuotteet. Palautus on kuluttajalle maksullinen omakustannushintaan.

Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja sovittaa sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Huomioithan, että alaosat (esim. alushousut, uimapuvut, bodyt) on sovitettava aina omien alushousujen päälle. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa ja kaikki tuotelaput on oltava paikallaan. Myös tuotepakkaukset tulee olla myyntikelpoiset.

Mikäli tuotetta on käytetty tai tuotteen arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, palautuksen ehdot eivät täyty, emmekä voi hyvittää sitä.

Huomaathan, että hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska niitä ei voi enää sovittamisen jälkeen myydä edelleen. Kyseisten tuotteiden kohdalla tuotekuvauksessa on aina maininta tästä. Tällaisia tuotteita verkkokaupassamme ovat iholle liimattavat tuotteet.

Ennen tuotteen palautusta toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme puhelimitse 040 7785 052 tai sähköpostitse arja@mesmoisells.com.

Palauta tuote omakustannushintaan edullisinta lähetystapaa käyttäen.

Palautusosoite:
Mesmoiselles/Branchky Marketing Oy
Lehmustie 3 C 11
11910 Riihimäki
puh. 040 7785 052

Pakkaathan palautettavat tuotteet niin hyvin, että lähetys ei vahingoitu matkan aikana (esim. samassa paketissa kuin ne on lähetetty).

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Huomioi, että emme ole velvollisia hyvittämään palautuksia, jotka saapuvat meille palautusajan ulkopuolella (14 vuorokautta tilauksen vastaanotosta). Poikkeustapauksissa ja erikseen sovituista myöhästyneistä palautuksista veloitamme 30 % tilauksen loppusummasta.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jos lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli paketti on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahingonilmoitus postiin.

Pidämme oikeuden tilauksen eväämiseen. Tilauksen eväämiseen saattaa johtaa aiempi tilaushistoria esim. toistuvat noutamattomat lähetykset. Myös tilaukset jotka herättävät epäilyksen tilauksen aitoudesta saattaa tulla evätyksi.

HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Branchky Marketing Oy pidättää oikeuden hintamuutoksiin.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen arja@mesmoiselles.com. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, on sinun tehtävä asiasta välittömästi reklamaatio Postiin.

Branchky Marketing Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen tai varaston inventointivirheen johdosta.

VASTUUNRAJOITUS

Mesmoiselles.com ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä, tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt. Asiakas on itse vastuussa tilaamiensa tuotteiden sopivuudesta.

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten ota ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).