Vanhanaikaista romantiikkaa!

 

Kun olin pieni, meillä oli siskon ja serkun kanssa tapana pukeutua mummon ja tätien yöpaitoihin ja aamutakkeihin sekä kaivaa esille heidän kaikki ihanat korut, aamutossut ja korkkarit. Mummolan yöpaidat olivat ohutta puuvillaa, niissä oli kauniita kukkia ja paljon röyhelöitä. Ihania prinsessaleikkejä!

En ole koskaan ollut mikään paituli-ihminen, liian tylsää! Yöpaidan pitää olla kaunis ja vähän erikoinen eikä ole pahitteeksi vaikka sitä voisi pitää muutenkin. Moni onkin nähnyt minut yöpaidassa boutiquella tai pyjamassa kaupungilla, mitä useampi käyttötarkoitus vaatteelle löytyy, sen parempi!

Thean yöpaidat päätyivät minulle sattuman kautta. Olin mukana virtuaalialusvaatemessuilla ja sain viestiä merkin perustajalta. Thea on vuonna 1988 perustettu, vastuullinen ja eettinen yritys, joka auttaa Filippiineillä huono-osaisia naisia työllistymään ja elättämään itsensä. Tottakai kiinnostuin, saan auttaa heitä myymällä käsityönä tehtyjä, kauniita yöpaitoja, vastaavia ei meilläpäin ole tarjolla ja joka kaupasta ei onneksi löydykkään.

Thean yöpaidat ovat ohutta puuvillaa, niissä on viimeisteltyjä yksityiskohtia, pitsiä, naruja ja nappeja mallista riippuen. Ne ovat  kauniita ja ah, niin romanttisia! Ja sopivat paitsi yöpaidoiksi, myös alusmekoiksi ja kesämekoiksi. Haluatko kokeilla?